Načini plačila

Klikni, kupi, uživaj! Klik2go.si 🙂

Kupon spletnega portala Klik2go je enak vrednostnemu bonu, ki ga uporabnik unovči oziroma zamenja za storitev pri ponudniku. Uporabnik kupon lahko plača na 3 načine:

S plačilno kartico (MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa Card, Diners, American Express)
Preko PayPal-a
S plačilnim nalogom UPN
Podjetje Klik2go d.o.o. si preko spletne strani Klik2go.si pridržuje pravico, da pri posebnih ponudbah poljubno omeji načine plačila na samo enega ali poljubno kombinacijo, slednje spremembe so zapisane pri posamezni ponudbi. V kolikor je plačilo opravljeno s plačilno kartico ali preko Pay-pal-a, se bo transakcija izvedla takoj.

Izbrani kupon tako uporabnik takoj najde na svojem uporabniškem računu. V primeru izbire plačila z UPN plačilnim nalogom, uporabnik svoj kupon le rezervira in bo njegov šele, ko bo podjetje Klik2go d.o.o. zasledil plačilo na svojem računu. Uporabnik lahko plača takoj ali v naslednjih dveh dnevih od rezervacije do 24.00 ure preko fizične ali spletne banke ali pošte. Ko je plačilo zabeleženo, kupon že čaka na uporabnikovem profilu, ki se nahaja na spletni strani Klik2go.si.

Nakup preko Klik2go.si je varen, saj se uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Plačilo s plačilno kartico

V kolikor se odločite plačati s plačilno kartico, boste po oddanem naročilu preusmerjeni na procesni center. To je varen sistem, ki omogoča plačevanje s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Activa, American Expres in Diners. Podatki vaše kartice so tako popolnoma varni in Klik2go d.o.o. kot ponudnik do njih nima dostopa.

Na strani za plačilo vnesite podatke vaše kartice in potrdite plačilo. Nekatere banke zaradi preverjanja istovetnosti zahtevajo še dodatno avtentikacijo s certifikatom, generatorjem gesla ali vpisom vašega osebnega gesla – navadno gre za enak sistem, kot ga uporabljate že za dostop do spletne banke.

Po končanem plačilu boste usmerjeni nazaj na stran Klik2go.si. Če je prišlo do težave, vam bo sistem izpisal napako. Do napake lahko pride zaradi uporabe nepodprte kartice, napake pri vnosu podatkov kartice, prenizkega stanja na računu, omejitve pri višini enkratnega plačila, blokade plačevanja s kartico ipd.

Če je plačilo uspešno bodo vaši kuponi aktivirani v nekaj minutah (navadno 1-2 min). Kuponi vam bodo na voljo preko vašega uporabniškega računa, prejeli pa jih boste tudi na email.

Za plačilo s plačilno kartico ponudnik zaračuna dodatne 3% za strošek transakcije, kar je prikazano tudi pri zaključku naročila.

Plačilo preko PayPal-a

V kolikor se odločite plačati preko PayPal-a, boste po oddanem naročilu preusmerjeni na procesni center PayPal. To je varen sistem, ki omogoča plačilo s PayPal računom vsem registriranim uporabnikom ter tudi plačilo s kreditnimi karticami vsem neregistriranim uporabnikom.

Na strani za plačilo vnesite vaše podatke, se prijavite v sistem PayPal in potrdite plačilo.

Po končanem plačilu boste usmerjeni nazaj na stran Klik2go.si. Če je prišlo do težave, vam bo sistem izpisal napako. Do napake lahko pride zaradi napake pri vnosu podatkov, prenizkega stanja na računu, blokade plačevanja s PayPal-om ipd.

Če je plačilo uspešno bodo vaši kuponi aktivirani v nekaj minutah (navadno 1-2min). Kuponi vam bodo na voljo preko vašega računa, prejeli pa jih boste tudi na email.

Za plačilo preko PayPal-a ponudnik zaračuna dodatne 3% za strošek transakcije, kar je prikazano tudi pri zaključku naročila.

Plačilo s plačilnim nalogom UPN

V kolikor se odločite plačati s plačilnim nalogom UPN, boste po oddanem naročilu na vaš vpisan email naslov prejeli podatke za nakazilo denarja. Nakazilo lahko opravite preko spletne banke ali z UPN položnico na vseh mestih, kjer omogočajo plačevanje položnic (banke, pošte, trgovine, bencinski servisi, ipd.).

Vaše plačilo bomo prejeli v roku 2 delovnih dni in takoj po prejetem plačilu aktivirali kupone. Kuponi vam bodo na voljo preko vašega računa, prejeli pa jih boste tudi na email.

ODLIČNE CENE

Čarobne ponudbe po ugodnih cenah.

SUPER DESTINACIJE

Le nebo je meja 🙂 Odpotujte z nami.

OSEBNI PRISTOP

Vaše potovanje bo potovanje s prijatelji.

Avtobusni izleti