O Klik2Go.si

Klikni, kupi, uživaj! Klik2go.si 🙂

Navdihnjena s sloganom »le nebo je meja« je nastala mešanica spletnega portala in turistične agencije Klik2Go.si, kjer delimo vizijo neverjetnih in raznolikih ponudb ter nam zadovoljstvo naših uporabnikov predstavlja smernico našega uspeha. Skupaj s hoteli in apartmaji, pa tudi s poslovnimi partnerji raznih turističnih agencij, za vas pripravljamo ponudbe, ki so več kot odlične in cenovno zelo prijazne za vsak žep.

Pri nas boste našli vse – od enodnevnih izletov pa do večdnevnih počitnic in potovanj z letalom. Naše ponudbe so pestre in raznolike, ponašamo pa se s pristnim posluhom za naše uporabnike. V kolikor v naši ponudbi ne najdete tiste sanjske zase nas kontaktirajte, saj smo znani po izdelavi ponudb po meri, torej vam najdemo točno to, kar želite. Zavedamo se, da je zadovoljstvo vsakega posameznika na prvem mestu, zato temu namenimo največ pozornosti. Vaše zadovoljstvo je razlog, da smo tukaj in zato smo osredotočeni na segment, ki se nam pretaka v krvi in do katerega gojimo strast: turizem. V turizmu smo »doma«, zato vemo kaj ponuditi, kdaj ponuditi in na kaj biti pozorni.

Turizem je svet dobre energije, potovanj in sproščenih ljudi. Vsako potovanje je nova dogodivščina, nova zgodba, nov spomin in vsak skok iz »vlaka rutine« nas bogati, širi naša obzorja in odpira popolnoma nov pogled na svet.

Preverite našo ponudbo in se prepričajte, zakaj nam zaupa že veliko zadovoljnih kupcev.

ODLIČNE CENE

Čarobne ponudbe po ugodnih cenah.

SUPER DESTINACIJE

Le nebo je meja 🙂 Odpotujte z nami.

OSEBNI PRISTOP

Vaše potovanje bo potovanje s prijatelji.

Avtobusni izleti
Skupaj smo boljši

NAŠI PARTNERJI