Varovanje osebnih podatkov

Klikni, kupi, uživaj! Klik2go.si 🙂

Z osebnimi podatki uporabnikov Klik2go.si upravlja Klik2go d.o.o. in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe, izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, kuponov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki v okviru svojih blagovnih znamk.

Uporabnik se strinja, da lahko Klik2go d.o.o. njegove osebne podatke uporablja za potrebe komuniciranja, naročanja ali informiranja o blagovni znamki Klik2go, kakor tudi za vse ostale blagovne znamke, s katerimi upravlja ali še bo upravljal v prihodnosti.

Da lahko opravi nakup ponudbe na Klik2go.si, mora uporabnik posredovati osebne podatke, katerih vrsta in količina je odvisna glede na izbiro načina plačila Klik2go kupona. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam. Ime in priimek ter unikatna šifra kupljenega kupona bo posredovana zgolj ponudniku storitve, za namen identifikacije kupca kupona.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika s katerim dostopa do www.klik2go.si.

ODLIČNE CENE

Čarobne ponudbe po ugodnih cenah.

SUPER DESTINACIJE

Le nebo je meja 🙂 Odpotujte z nami.

OSEBNI PRISTOP

Vaše potovanje bo potovanje s prijatelji.

Avtobusni izleti