Zakaj Klik2Go.si

Klikni, kupi, uživaj! Klik2go.si 🙂

NAJ NAŠI KUPCI POSTANEJO VAŠI GOSTJE
Če mislite, da imate ponudbo, ki bo zanimiva za uporabnike spletne strani Klik2go.si, potem nam jo zaupajte in skupaj z nami pripravite paket, ki bo za naše uporabnike zanimiv in s tem tudi prodajen. Oglaševanje in prodajo prepustite nam.

Ponudbo, opombe in aktivnost trajanja ponudbe določate sami. V tem času vam Klik2go s svojo prodajo in oglaševanjem poskuša pripeljati čim več kupcev. Objavo o vaši ponudbi seveda pošljemo vsem našim članom na mail in tako ustvarimo viralno kampanijo. Seveda ne pozabimo tudi na vse druge oglaševalske kanale, ki se jih poslužujemo.

2 NAČINA PLAČILA, ISTI CILJ
Prodajo lahko redno spremljate preko on-line back offica, do katerega vam damo dostop. Tukaj imate pregled nad prodajo in rezervacijami vseh vaših aktivnih in preteklih ponudb. Ker sta možna dva različna tipa plačil, med katerima se sami odločate, vam dogovorjeno vrednost od prodanih kuponov po koncu ponudbe nakažemo v nekaj dnevih po končani akciji, ali pa vam stranka ob prihodu ali rezervaciji direktno plača vaš del zneska! Vaša glavna naloga je, da ste pripravljeni na nove stranke z našimi kuponi, ki pa morajo biti deležni dogovorjene ponudbe. Ponudite jim dober servis, da se bodo še naprej radi vračali k vam in uživali v vaših storitvah! Njihovo navdušenje je seveda tudi del naše in vaše strategije, saj bo zadovoljna stranka zagotovo kmalu pripeljala še več novih strank.

PONUJAMO KONKRETNE REZULTATE
Večina marketinških kampanj (npr. letaki, časopisni oglasi, TV ipd.) zahteva plačilo, brez kakršnekoli garancije, da bo reklamna kampanja uspešna. Na spletni strani Klik2go pa kampanjo plačate samo v primeru uspele akcije, ki je popolnoma merljiva in vidna 24 ur na dan. Torej, če ste uspešni vi, smo tudi mi, kar pomeni dvojni uspeh!

SODELUJEMO Z NAJBOLJŠIMI
Sodelujemo z uspešnimi podjetji iz turizma, katerih kakovost je preverjena, tako da smo prepričani, da bo nakup kupona za kupca Klik2go pravilna odločitev.

NAŠI KUPCI
Uporabniki Klik2go, so kupci z višjo kupno močjo in točno vedo, kaj si želijo. Če bodo z vašo ponudbo zadovoljni, se bodo radi vrnili k vam. To pa pomeni, da vam zagotavljamo možnost dobrega zaslužka tudi v prihodnosti!

NAREDIMO VAS VIDNE
Spletna stran Klik2go z ekskluzivno in super ugodno ponudbo, je seveda prisotna tudi na socialnih omrežjih. To pa seveda pomeni, da bo vašo ponudbo videla še dodatna skupina ljudi. Več vidnosti kot je, več je možnosti po še boljši prodaji.

OGLAŠEVANJE BREZ RIZIKA
Vsaka marketinška agencija vam bo medijsko strategijo zaračunala, pa četudi ne bo prinesla konkretnih rezultatov in ciljev. Na Klik2go vam ne zaračunamo nič, razen dogovorjene provizije od prodanih kuponov. Če nam zaupate, potem veste, da ne morete izgubiti nič, dobite pa lahko veliko. Če boste s prodajo zadovoljni, bomo zadovoljni tudi mi. V tem primeru bomo veseli tudi vašega priporočila ostalim znancem, prijateljem in poslovnim partnerjem.

Avtobusni izleti